Sabtu, 1 November 2008

Minyak Pelincir Hai-O JTX 1000

Ciri-ciri Minyak Pelincir Hai-O JTX 1000 :
-Diperkuatkan dengan agen penahan tekanan dan agen pencegah geseran untuk mencapai perbatuan 10,000km
-Meningkatkan kuasa enjin
-Mengurangkan suhu semasa perjalanan
-Membolehkan pergerakan enjin yang lebih stabil dan senyap
-Mengurangkan penggunaan bahan bakar seperti petrol, diesel atau gas
-Bersesuaian dengan kenderaan yang menggunakan minyak petrol dan minyak diesel
-Minyak pelincir yang dijaminkan kualiti dengan Sijil ISO 9001
Harga Pasaran: RM150
Characteristics of Hai-O JTX 1000 Motor Oil :
-Fortified with EP / AW Additives to achieve 10,000km
-Increase engine power
-Improves oil flow in lubricant film, provides better cooling
-Quieter engine operation
-Reduce fuel consumption
-Recommended for both gasoline and diesel engines
-ISO 9001 accredited motor oil with guaranteed unique quality
Market Price : RM 150

Latar belakang Syarikat

Hai-O Marketing Sdn Bhd merupakan anak syarikat yang disokong 100% oleh Hai-O Enterprise Bhd. Sejak penubuhan Hai-O Enterprise pada tahun 1975, syarikat ini menjalankan perniagaan perubatan tradisional China dengan berlandaskan konsep, "Produk berkualiti dengan harga berpatutan" dan sentiasa melakukan kerja amal.
Pada tahun 1996, Hai-O Enterprise melangkah ke era baru setelah berjaya disenaraikan di Papan Kedua Bursa Saham Kuala Lumpur (Bursa Malaysia), dan mengekalkan rekod gemilang dengan mengagihkan dividen setiap tahun. Pada masa yang sama, ia juga merupakan syarikat pertama dan satu-satunya syarikat yang disenaraikan di Bursa Malaysia melalui penjualan produk penjagaan kesihatan tradisional.Perniagaan Kumpulan Hai-O termasuk pemborongan, pengimportan, peruncitan, jualan langsung, farmaseutikal dan klinik perubatan tradisional. Dalam masa 30 tahun ini, Hai-O berjaya menubuhkan rangkaian jualan dengan strategi pemasaran yang kukuh.
Sejak penubuhan Hai-O Marketing pada bulan September 1992, syarikat ini terus berkembang dan menjadi sebuah syarikat jualan langsung yang unggul di Malaysia.
Atas pencapaian yang terserlah, Hai-O Marketing dipilih sebagai salah sebuah syarikat jualan langsung yang unggul daripada sepuluh buah syarikat jualan langsung di Malaysia. Di samping meraih gelaran "Syarikat yang Paling Menakjubkan", "Syarikat Jualan Langsung yang Berkembang Paling Cepat" dan "Syarikat yang Paling Stabil".
Kini, kami memiliki lebih daripada 34,000 orang pengedar aktif dan lebih daripada 50 buah stokis / pusat jualan di seluruh Malaysia bagi memudahkan pembelian barangan oleh pengedar.
Menjadi ahli kepada Persatuan Jualan Langsung Malaysia sejak tahun 1994.